Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2018. január 18., csütörtök

Untwine

Azok számára készült ez az írás, akik szeretnék megismerni Untwine-t. A blogját biztosan sokan ismerik már, itt elérhető angol nyelven:

http://recreatingbalance1.blogspot.de/

2018. január 20-án Magyarországon Budapesten tart workshopot, amiről itt olvashatsz:


http://2012portal-hungary.blogspot.de/2017/12/workshop-budapesten-es-vilagszerte.html


Bajkál-tó - Oroszország

Batur hegy - Bali


2016 novemberében készült vele egy interjú, ahol sok mindent elmesélt az életéről és arról, hogy miket élt át. Angolul itt elolvasható a teljes átirat:

Szóval íme a legfontosabb infók az interjúból.
Franciaországban született, kiskorában, főként 7 éves koráig sokszor tapasztalt és élt át asztrális utazást. Reggel mikor felébredt az asztrál testében, ami teljesen természetes volt számára, körbe tudott repülni a szobájában, a házban. Meg tudott érinteni dolgokat, látta az energiákat, látta a saját testét, ahogy alszik. Élete első 7 évében ezeket élte át. Különböző lények vették körbe, akiket látott, beszéltek hozzá és vezették őt. Nem emlékszik minden részletére ezeknek a „beszélgetéseknek”, de azt tudja, hogy olyan volt, mint egyfajta energetikai közvetítés, átadás.


Majd oltást kapott, elkezdett iskolába járni, ami elég stresszes volt számára és mindez megszűnt.

Úgy gondolja, hogy ezeket nemcsak ő tapasztalta így, hanem sok más Csillagmag is.
Egész gyermekkorában, sőt később, tinédzserként sokszor állt a tükör előtt, mereven nézte magát, és azt érezte: „Ez nem az én Bolygóm….ki vagyok én itt?”
A rendszer úgy van kitalálva, hogy mindezeket nyomd el magadban: az iskolarendszer, a családod, a társadalom mind mind nyomást gyakorolnak rád. Az implantátumok és az oltások is pontosan ezért vannak, hogy ezeket elfelejtsd és másra koncentrálj...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése