Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2018. január 5., péntek

PLEJÁDI PROTOKOLL „PB CSILLAGPOR PARANCS” - COBRÁTÓL
ITT OLVASHATJÁTOK AZ INTERJÚ „PB CSILLAGPOR PARANCS”-ra feltett kérdések válaszait Cobrától.Részlet az interjúból :

Hoshiono, a We Love Mass Meditation oldaltól interjút készített Cobra-val 2017. december 23-án. Ez az első alkalom, hogy a WLMM oldalnak lehetősége volt erre. Az interjú során sikerült számos kérdést megbeszélni a tömegmeditációkról, a planetáris felszabadítással kapcsolatos jelenlegi helyzetről, valamint a végén több általános kérdésre is sor került.


2017. december 29., péntekHoshiono: Van egy kérdésem a PB Csillagpor paranccsal kapcsolatban. Mostanában arra biztatjuk az embereket, hogy használják a PB Csillagpor parancs protokollt a Multidimenzionális Portál meditáció után. Létezik bármilyen módja, amivel hatékonyabban alkalmazhatnánk ezt? Pl. ha hangosan kimondjuk?

Cobra: Mondhatom azt, hogy az emberek kimondhatják hangosan, hogy még hatékonyabbá tegyék. És a másik tényező, ami számít, hogy minél szélesebb körben terjesztjük és minél többen használják ezt a protokollt, annál jobb lesz a hatékonysága, mert a Plejádiak az emberek visszajelzéseiből tanulnak és így teszik a protokollt még hatékonyabbá. Szóval arra biztatnám az embereket, hogy terjesszék, amennyire csak lehet. Jelenleg nem kapnak a Plejádiak elegendő visszajelzést. Valamivel több érdeklődésre számítottak, mert ez a protokoll sok embernek segíthet. Szóval ha egy kicsit szélesebb körben terjesztenénk, az a Plejádiakat is ösztönözné, mivel más protokollok kifejlesztésén is dolgoznak, melyek más helyzetekben segítenének, de még nem érkezett el az a pont, hogy ezeket megosszák. Valamint azt is mondták, hogy ha a PB Csillagpor parancs protokoll elég széles körben elterjed, akkor közzé fognak tenni további protokollokat is további helyzetek megoldására.

Hoshiono: Szóval amikor valaki háromszor hangosan kimondja hogy "PB Csillagpor parancs", akkor a Plejádiak tovább tudják figyelni annak a személynek a testét?

Cobra: A Plejádiak folyamatosan foglalkoznak azzal a személlyel, aki behívta őket. Szóval ha ez a személy többször dolgozik a Plejádiakkal, akkor a Plejádiak is többet fognak vele kapcsolatba lépni.

Hoshiono: Léteznek további protokollok is, amit más pozitív földönkívüliek fejlesztettek ki?

Cobra: Pontosan azt mondták, amit előbb említettem. Ezt a protokollt ismertebbé kell tenni és szélesebb körben kell terjeszteni. Az embereknek nem szükséges hinni a plejádiakban, nem kell hinniük semmiben, hanem csak ki kell próbálni a protokollt és meg kell nézni, hogy működik-e. Lehet, hogy sokak számára nem működik, de sok más ember számára a protokoll meglehetősen hatékony és ez az, amit a Plejádiak szeretnének. Azt szeretnék, hogy csökkenjen a fájdalom és a szenvedés a bolygón…Forrás: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/12/a-we-love-mass-meditation-oldal.html
2017. november 7., kedd

Fizikai beavatkozás

Részlet az interjúból :


A Plejádiak szeretnének segíteni a krónikus fájdalomban szenvedő embereknek és kifejlesztettek egy protokollt, ami segíthet enyhíteni a fájdalmat. Ha krónikus fizikai fájdalmaid vannak, az alábbi mondatot megismételheted magadban háromszor:


"PB csillagpor parancs" (Command PB stardust)Majd a Plejádiak a fejlett technológiájukat felhasználva hozzáférnek a központi idegrendszeredhez, hogy enyhítsenek a fájdalmadon. Ez az új protokoll még fejlesztés alatt van és korlátozott a hatékonysága, ezért a Plejádiak visszajelzést kérnek. Szeretettel várjuk azokat, akik használni fogják ezt a protokollt, hogy számoljanak be a hatásáról a blogomon a bejegyzés alatt lévő megjegyzés részben.


Nem mondhatok többet a dolgok állásáról, de a következő hónapok nagyon érdekesek lesznek…


Forrás: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/fizikai-beavatkozas.html2017. november 19., vasárnap

Helyzetjelentés

Részlet a cikkből :

„A krónikus fájdalom megszüntetésére szolgáló "PB Csillagpor parancs" protokoll kb. 80%-ban bizonyult hatékonynak. Az alábbi fő tényezők csökkentik a protokoll hatékonyságát: elfojtott bűntudat, elfojtott negatív érzelmek, a sötét erőkkel kötött előző életbeli szerződések és rendkívül összetett és/vagy nagyon rossz egészségi állapotok.

Fontos megérteni, hogy ez a protokoll az esetek legnagyobb részében nem gyógyítja meg a fájdalom okát, csak szabályozza a központi idegrendszert, hogy az csökkentse a fájdalom jelet. Azután a mérsékelt fájdalomjel csupán annak a jele, hogy valami gond van a fizikai testtel és orvosi ellátásra van szükség. Ez a protokoll NEM helyettesíti a hagyományos és/vagy alternatív gyógyászati beavatkozást.
A Fényerők azt kérték, hogy széles körben terjesszük ezt a protokollt, mivel megvan a képessége ahhoz, hogy drasztikusan csökkentse a szükségtelen szenvedést a bolygó felszínén.A Fény győzelme!”Forrás: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/helyzetjelentes.html

2 megjegyzés:

  1. Kovács Zoltán2018. jan. 8. 14:45:00

    Nekem a gerincem fájdult meg nagyon a sok üléstől, hátradőltem, elmondtam a parancsot 3x, és abban a pillanatban nekiállt ropogni, bizseregni a nyakam mindkét oldalon, majd ez a bizsergés lement a derekamig és pár perc múlva elmúlt a fájdalom. Megköszöntem Nekik, és egy olyan jó érzés futott rajtam végig. :) Magamhoz képest felpattantam a székből, és olyan könnyedén mozogtam, hogy hihetetlen. Gerincsérült vagyok, már régóta nem tudok így mozogni, mint a csillapitás után. Köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zoltán!
    Nagyon köszönöm a visszajelzést! Kérjük, hogy másoknak is ajánljad, én is ezt teszem. Minél többen szabaduljunk meg a fájdalmaktól.

    VálaszTörlés