Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2018. január 15., hétfő

Fénymunkások, Fényharcosok

2017. augusztus 6., vasárnapEzt a két megnevezést sokszor hallottuk már.... Egy Csillagmag bármelyikkel azonosíthatja magát, és Cobra elmagyarázta számunkra a nevek jelentését is. Némi különbség van a két megnevezés között.


A Fényharcos az, aki a sötétségnek a Bolygóról való eltávolításában veszi ki a részét.


A Fénymunkás pedig az, aki terjeszti és lehorgonyozza a Fényt a Bolygóra.


Mindketten együtt bontják le a karantént, ezért nagyszerű munkát végeznek. Ha a Végső Áttörés megtörténik, akkor mindannyian jutalomban fogunk részesülni mindezekért az erőfeszítésekért.


Cobra hírt adott róla 2012-ben, hogy az Operation Dreamland ( Álomvilág Művelet) keretében, minden Fénymunkás és Fényharcos a Jóléti Alapok St. Germain Letéti részéből külön juttatásban fog részesülni. St. Germain a 18.század végén létrehozott egy letétet azzal a céllal, hogy később mikor a Cabal teljes eltávolítása megtörténik, az Esemény után biztosítsa a Fénymunkások jólétét.

Ez egy pluszként megnyilvánuló összeg lesz a számlánkon. Rendkívüli megnyilvánulása ez a hálának, persze mindaddig, amíg szükségünk van pénzre. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy amilyen hamar csak lehetséges, kivezetésre kerül majd a társadalmunkból és soha többet nem használunk majd pénzt. Nem lesz rá szükség: ugyanolyan Galaktikus társadalom leszünk, mint a többiek.


A Jóléti Alapok természetesen teljes egészében is kiosztásra kerülnek: a Föld Bolygó minden lakosa számára. Mindenki kapni fog 100. 000 dollárnak megfelelő összeget (kb. 27. 000. 000 Ft), de erről bővebben az Esemény 1.rész című írásban is olvashattok...
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése