Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2018. január 7., vasárnap

A PB Csillagpor parancs hatékonyságának beigazolódása, forrásanyagok és visszajelzés a Plejádiaknak

Mióta Cobra felhívta figyelmünket a PB Csillagpor parancs protokollra, sok bámulatos visszajelzés érkezett arról, hogy ez a Plejádiaktól kapott ajándék hogy segített csökkenteni a krónikus fájdalmat, melyben a felszíni lakosság szenved.


http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/fizikai-beavatkozas.html

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/helyzetjelentes.html

PB CSILLAGPOR PARANCS

krónikus fájdalom csillapítására
PARANCS. ENYHÜLÉS. ISMÉTLÉS.
Az alábbiakban különböző emberek visszajelzései olvashatók, akik nagyon pozitív eredményeket tapasztaltak a protokoll használatával. A cikk végén a magyarországi visszajelzéseket osztjuk meg. Továbbra is várjuk a tapasztalatok megosztását."Elképesztő tapasztalatom van protokollal kapcsolatban, amit a gyermekem alkalmazott. Nagyon beteg volt, vírus támadta meg az emésztőrendszerét. Megtanítottam neki a PB Csillagpor parancsot és másnap közölte, hogy jól van és hogy látott egy kék orvost, aki úgy nézett ki, "mint egy csillogó tollú madár" és gyógyította őt. Lerajzolta és most már minden nap beszél hozzájuk és látomásai vannak velük. Azt mondja, hogy mindig formálnak egy jelet a kezükkel. Gondolom, hogy ez a Galaktikus Konföderáció üdvözlési formája. Köszönöm a csillagnemzeteknek a segítséget és a szeretetet! A Fény győzelme!"

A Fényerők mindenki számára megmutatják magukat víziókban, akik nyitottak a gyógyításra. Ez annak a kollektív lehorgonyzásnak a része, hogy egységben dolgozunk a sokféle Fényerővel, akik itt vannak, hogy segítsenek a planetáris felszabadításban.

"Múlt éjjel szörnyű autóbalesetet szenvedtem. Valahogy túléltem és azt hiszem, a PB Csillagpor parancs mantra segített csökkenteni a fájdalmam."

"Meg tudom erősíteni a PB Csillagpor parancs hatékonyságát. Szörnyen fájt a fogam és nagyon féltem elmenni fogorvoshoz. A PB Csillagpor parancs megszüntette a fájdalmat. Bár az arcom feldagadt és nem kerülhetem el a fogorvost, de a fájdalom elmúlt."

"Működik! Egyetlen alkalommal nem működött, amikor kételkedtem benne. A gyermekeimnél is működik. Igen! Migrén, nyirokcsomók, gyomorfájás! Minden alkalommal, amikor káosz, zűrzavar és bármilyen nagy betegség megpróbál gátolni minket!"

"Egy argentin hölgy mesélte Buenos Airesben, hogy megkönnyebbült a hátfájásából, amikor használta a PB Csillagpor parancsot. Másnap újra elkezdett fájni a háta, de újra használta a protokollt és ismét elmúlt a fájdalom."

"Egyik barátomnak vállfájdalma volt. Megkérdeztem tőle, hogy akar-e enyhíteni a fájdalmon és megkértem, hogy ismételje el háromszor a PB Csillagpor parancsot. Ledöbbent, mert a fájdalom elmúlt. Azt mondta, hogy "ez csoda" én pedig azt mondtam, ez nem csoda, hanem csak egy ajándék a Plejádiaktól."Cobra legutóbbi interjújában is említést tett róla: 


"...És a másik tényező, ami számít, hogy minél szélesebb körben terjesztjük és minél többen használják ezt a protokollt, annál jobb lesz a hatékonysága, mert a Plejádiak az emberek visszajelzéseiből tanulnak és így teszik a protokollt még hatékonyabbá. Szóval arra biztatnám az embereket, hogy terjesszék, amennyire csak lehet. Jelenleg nem kapnak a Plejádiak elegendő visszajelzést. Valamivel több érdeklődésre számítottak, mert ez a protokoll sok embernek segíthet. Szóval ha egy kicsit szélesebb körben terjesztenénk, az a Plejádiakat is ösztönözné, mivel más protokollok kifejlesztésén is dolgoznak, melyek más helyzetekben segítenének, de még nem érkezett el az a pont, hogy ezeket megosszák. Valamint azt is mondták, hogy ha a PB Csillagpor parancs protokoll elég széles körben elterjed, akkor közzé fognak tenni további protokollokat is további helyzetek megoldására."

"Ezt a protokollt ismertebbé kell tenni és szélesebb körben kell terjeszteni. Az embereknek nem szükséges hinni a Plejádiakban, nem kell hinniük semmiben, hanem csak ki kell próbálni a protokollt és meg kell nézni, hogy működik-e. Lehet, hogy sokak számára nem működik, de sok más ember számára a protokoll meglehetősen hatékony és ez az, amit a Plejádiak szeretnének. Azt szeretnék, hogy csökkenjen a fájdalom és a szenvedés a bolygón."


http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/12/a-we-love-mass-meditation-oldal.html

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/12/a-we-love-mass-meditation-szeretjuk.html


Ezért hozzuk létre ezt az oldalt, hogy mindenki el tudja mondani visszajelzését a Plejádiaknak. Remélhetőleg ez ösztönzőleg fog hatni és így még több protokollal fognak szolgálni további helyzetekhez.


Arra is biztatunk mindenkit, hogy használja ezt a parancsot minden egyéni és tömeges meditáció után.


Kérjük, osszátok meg tapasztalataitokat a hozzászólás részben.Itt található néhány forrásanyag, amit Arbre és a japán PFC készített. Kérjük, osszátok ezeket, ahol csak tudjátok.
A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése