Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2017. december 12., kedd

„Visszatérés a Fénybe” Meditáció minden nap 16:30-kor

2017.12.11.

Ahogy azt Cobra a november 17-i Helyzetjelentésében említette, a cabal középszintű vezetői közül már sokan együttműködnek és kegyelem fejében hajlandóak tanúskodni a cabal ellen.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/helyzetjelentes.html


Cobra az alábbi meditációt javasolta, amely segíthet felgyorsítani ezt a folyamatot:

Instrukciók:


1. Lazítsd el a tested, érzelmeidet és elmédet oly módon, hogy a légzésedre fókuszálsz vagy bármilyen más módon, ami számodra működik.


2. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amely a cabal középvezetőinek Lélekcsillag csakrájából leereszkedik az energiamezőjükbe és a személyiségükbe, felébreszti őket a Fény valóságára, utat mutat nekik, hogy eltávolodjanak a cabaltól és erőt adnak nekik ahhoz, hogy megszabadítsák magukat a sötétségtől.


3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ezek a cabal középvezetők csatlakoznak a planetáris Fényhálózathoz, leteszik pusztító és megtévesztő fegyvereiket, megtanulnak együttműködni és konstruktív módon csatlakoznak az emberi társadalomhoz.


A Prepare for Change oldallal együttműködve azt javasoljuk, hogy ezt a meditációt hetente egyszer 16:30-kor végezzük el közösen. Ha szeretnétek, gyedül is elvégezhetitek a meditációt reggel felébredés után vagy este elalvás előtt.


https://prepareforchange.net/2017/11/19/return-to-the-light-meditation/


Fontos asztrológiai szempont miatt a következő néhány hét során év végéig azt is javasoljuk, hogy naponta végezzük el ezt a meditációt 16:30-kor.


Forrás: https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/12/visszateres-fenybe-meditacio-minden-nap.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése