Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2017. december 1., péntek

Újjászületés: Az elsődleges anomália és a toplet bombák

2017. december 1., péntek

Az elsődleges anomália és a toplet bombák

Fordította és összeállította: Takács Anikó és Czékus VikiAz itt megjelenő információk egy része Cobrától, a másik része Untwine-tól származik. Reméljük, hogy segít eligazodni ez az írás abban, hogy mekkora jelentőséggel bír az a történés, amit mi Eseménynek hívunk. Ha ez megtörténik, akkor ez az anomália soha többé nem lesz jelen és nem jöhet létre többé.


Talán kezdjük azzal, hogy mi is az az elsődleges anomália, ami minden gyötrelem gyökéroka ezen a Bolygón, Cobra korábban így fogalmazta meg:


„A Calabi-Yau terek torzítása, egy olyan tér, amely mikro fekete lyukakból épül fel, fordított, kicsavart kvantum fluktuáció, egy részlegesen tudatos, élettel ellenes mező, amely mindig megpróbálja a Fényt elnyomni.

Az Univerzum teremtésének káoszában jött létre és az Egynek az ellentéte. Az elsődleges anomália a teremtés legfőbb hibája és alapvető oka minden szenvedésnek.

Az Univerzum megmaradt elsődleges anomáliája a Föld felszínének közelében koncentrálódik, arra ítélve, hogy végül átalakításra kerüljön, így lehetővé téve a végső felszabadulását a Bolygónknak, amely utolsó Fénypontként fog csatlakozni a Galaktikus Unióhoz.”

Folytatás: http://cobrarozsa.blogspot.hu/2017/12/az-elsodleges-anomalia-es-toplet-bombak.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése