Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2017. december 15., péntek

Meditáció az állatok és a növények gyógyulásáért

2017.12.15.

Atlantisz bukása óta és mióta a Föld bolygó felszíne az arkhónok és a chimera kezében van, a bolygó minden élőlénye - az embereket, állatokat és növényeket beleértve - rendkívül sokat szenved.

Manapság az állatok nagy részével méltóság nélkül bánnak, bántják őket, kihasználják és a legszörnyűbb módokon ölik meg őket.

Mióta az emberek úgy döntöttek, hogy az állatok élete kevesebbet ér, mint az emberi élet, az állatokat megölik a húsukért, bundájukért, bőrükért, állatkísérletekben kínozzák őket, cirkuszokban és versenyeken használják őket "szórakoztatás" gyanánt, embertelen körülmények között tenyésztik őket, hogy haszon fejében eladják őket, kidobják őket és végül "halálmenhelyeken" kötnek ki.
...
E meditáció során felhasználhatjuk csoporttudatunkat, hogy egy erős szándékot teremtsünk arra, hogy felszabadítsuk, meggyógyítsuk és megvédjük a Föld bolygó állatait és növényeit, ezáltal meggyógyítva az Istennői aspektust és ezzel emelve az egész bolygó rezgését.
...

Azt javasoljuk, hogy ezt a meditációt 14:30-kor végezzük.
Instrukciók a meditációhoz:1. Koncentrálj a légzésedre. Lazítsd el a tested. Lélegezz lassan és mélyen. Lazítsd el a fejed. Lazítsd el a nyakad. Lazítsd el a vállaidat. Lazítsd el a mellkasod. Lazítsd el a hasad. Lazítsd el a hátad felső és alsó részét. Lazítsd el a feneked. Lazítsd el a lábaidat. Teljesen ürítsd ki az elmédet. Engedj el minden gondolatot.


2. Ismételd meg háromszor az alábbi szándékot: "eszközként fogom felhasználni ezt a meditációt arra, hogy felszabadítsak, meggyógyítsak és megvédjek minden állatot és növényt a Föld bolygón."


3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.


4. Kapcsolódjunk össze a Földdel, a Galaktikus Központi Nappal, az Isteni jelenlétünkkel, minden meditálóval. Érezzük, ahogy ez az energia körülöleli a teljes lényünket, érezzük a szeretetünket, összekötődve Gaia szeretetével, ahogy eljut a rajta lévő összes állathoz és növényhez. Érezd, hogy átölelsz miden arra rászoruló állatot és növényt és nyugtató, tápláló, gyógyító Istennői energiával veszed őket körbe.

Majd gondolatban lásd magad előtt, hogy az Ibolyaláng és a Fehér tűz körülölel minden állatot és növényt, megvédi őket és átalakítja a negatív energiákat. Most képzeld el, hogy az összes állat- és növényvilág örömben és szabadságban él és visszaálltak teljes egyensúlyba és harmóniába. Lásd, hogy az emberiség és Gaia élővilága közötti kapcsolat a legnagyobb megértésben, tisztelettel és alázattal zajlik.


5. Most hagyd, hogy tudatosságod lassan visszatérjen a testedbe. Hagyd, hogy tudatosságod visszatérjen az itt és mostba. Lassan mozgasd meg kezeidet és lábfejeidet, majd lassan mozgasd meg a tested. Amikor készen állsz, nyisd ki a szemed.


A Fény győzelme!
Forrás:

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/12/meditacio-az-allatok-es-novenyek.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése