Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2017. december 30., szombat

Csoportos Gyógyító Meditáció

A Csoportos Gyógyító Meditáció 2017. december 31-én, magyar idő szerint 16:00  helyett 15:00 órakor lesz. 

Módosítás az alábbiak szerint:"Kedves Csoporttársak! A blogon tévesen jelent meg a december 31-i csoportos gyógyító meditáció időpontja. A helyes időpont 15:00 óra, amit már a blogon is javítottunk. ű

Január 1-jén is lehet csatlakozni, ugyancsak 15:00 órától. Untwine is a gyógyítók között lesz, mivel ő is megkapta Cobra-tól a kettes szintű 13 sugár beavatást.


A 13 sugár az alábbi:


A Felemelkedett Mesterek sugarai:

1.Sananda sugara
2.Kuthumi sugara
3.Ashtar sugara
4.Saint Germain sugara
5.Serapis Bey sugara
6.Djwhal Khul sugara


Csillagsugarak:

1.Plejádok
2.Szíriusz
3.Orion
4.Galaktikus Központi Nap
5.Androméda
6.Lyra
7.Antares / Aldebaran

Behívás a gyógyítás előtt, amit érdemes magunkban elmondani:"Ma behívjuk az összes Felemelkedett Mestert és a Csillagsugarakat.Most behívjuk … Mesterek jelenlétét (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)Teljes mértékben, őszintén és végtelenül nyitott vagyok a Fény gyógyítására, védelmére és vezetésére. Így legyen és így van!"

Hála kifejezése a gyógyítás után, amit ugyancsak érdemes magunkban elmondani:


"Mondjunk együtt köszönetet a Felemelkedett Mestereknek és a Csillagsugaraknak.Köszönet ... Mestereknek (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)Legmélyebb hálánkat fejezzük ki a Felemelkedett Mestereknek, a Csillagsugaraknak, a Fény gyógyításának, a Fény védelmének és a Fény útmutatásának, melyek segítenek nekünk bőséget elérni a spirituális és az anyagi élet területén.Valósuljanak meg a Szeretet és a Fény tervei!Kérjük, add/adjátok át végtelen hálánkat és tiszteletünket ezeknek a Sugaraknak."


A gyógyító meditációhoz alábbi linken tudtok csatlakozni:
https://www.youtube.com/channel/UCzD7ocOiSH9oCPNtyZWXkuw "Csatlakozni a következőképpen lehet:

Az International Golden Age Group élő Youtube-os adására kell kattintani a fenti időpontban és hallgatni azt. A szöveg kínai nyelven lesz hallható, de így is hatni fog.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése