Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2017. december 3., vasárnap

COBRA PORTÁL (Magyar): Azonosulások

Amikor megértjük a valódi/Felsőbb Én és annak tükröződése, vagyis a személyiség (alacsonyabb mentális, asztrál-, éteri, plazma és fizikai test) közötti különbséget, akkor megérthetjük a tudatosság megfelelő azonosításának fontosságát.
A személyiség aspektusaival, a formák világának alacsonyabb testeivel való hibás azonosulás növeli a magasabb és az alsóbb Én közti sötétséget és elkülönülést, míg a Felsőbb Énnel való azonosulás növeli a Fényt és a magasabb és alsóbb Én közötti kapcsolatot, ami ahhoz vezet, hogy a Felsőbb Én teljesen átveszi az irányítást az alsóbb én fölött, ami azt jelenti, hogy a Fény és a Forrás helyreállítja az anyagot és meggyógyítja a teremtést minden síkon.Két fő típusú hibás/sötét azonosulás létezik.


Az első típus a Felsőbb Éntől kapott Fény félreértéséből ered, mivel úgy értelmezzük, mintha az alacsonyabb Éntől érkezne. Az alsóbb Én kap valamilyen felsőbb inspirációt vagy életerőt - kicsit vagy nagyot - és helytelenül azt feltételezi, hogy a személyiségtől, az alsóbb, lejjebb lévő különálló Éntől érkezik. Ez abból is eredhet, hogy elfelejtjük, hogy a Felsőbb Én, aki minden Fényt és Életet áraszt, nem egy különálló Én, hanem az Egy része, ami ugyanúgy van jelen mindenben, mint ahogy a kezem a fizikai testem része. Ez a fajta sötét azonosulás "az egyetlen kiválasztott" komplexusként vagy különféle más felsőbbrendűségi vagy igazságossági komplexusként fog manifesztálódni. Az alacsonyabb azonosulás félrevezeti önmagát és azt gondolja, hogy jót tesz a cselekedeteivel, mint pl. azzal, hogy a személyiségre fókuszál, megpróbál másokat rávenni arra, hogy megtegyenek dolgokat, kritizál másokat.

A második típus sajnos potenciálisan még veszélyesebb és általában traumák után jelenik meg, amikor a tudat a rendellenességgel, a káosszal és a személyiség különálló aspektusaival azonosul. A személyiség a Forrástól származó Fény és a rendellenesség keveréke. A rendellenesség széttöri, elválasztja, szétkapcsolja és összezavarja a teremtés különféle aspektusait, melyek a személyiségben jutnak kifejezésre. Különböző emberek eltérő mértékű rendellenességgel és Forrás jelenléttel rendelkeznek a személyiségükben, attól függően, hogy milyen utat járt be a személyiség és milyen döntéseket hozott. A sötét azonosulás második típusa azt okozza, hogy a tudat azt gondolja, ő maga a rendellenesség, a töredezettség és a káosz, majd tudatosan vagy tudat alatt úgy fog cselekedni, hogy megvédje a rendellenesség túlélését és aktívan blokkolni fogja a Fényt. Az azonosulás mértékétől függően ez csak kisebbrendűségi komplexusban vagy depresszióban nyilvánulhat meg vagy továbbfejlődhet olyan formában, hogy megtéveszti magát azzal, hogy kedveli a sötétséget, amit pl. horrorfilmekben vagy a divatban is láthatunk; vagy még tovább fejlődhet olyan formában, hogy szándékosan kárt okoz önmagának vagy másoknak. Az ilyen téves azonosulások legszélsőségesebb formái a sötét erők.
Ezek a hibás azonosulások különböző összefüggésben jelenhetnek meg és különféle belső és külső elem csatlakozhat hozzájuk, melyek az energiamezőben halmozódnak fel, míg a Felsőbb Én energiája el nem távolítja őket..
Az egyetlen valódi, hibátlan, őszinte azonosulás, amely az élet összes nagyszerű minőségéhez vezet, a Felsőbb Énnel való azonosulás, aki a mindenségben jelenlévő Egyetlen Forrásból való eredeti kisugárzás, aki kapcsolatban maradt a Forrással.
Segíthet, ha az alábbi hasonlattal vizualizáljuk a Felsőbb és az alsóbb Ének közötti különbséget, ami részleteiben homályos és leegyszerűsített lehet, de segíthet megérteni az alap elképzelést és a nagyobb képet:
A Felsőbb Énjeink a legmagasabb spirituális síkokon mind egyetlen nagy Nap felszínének területei és mindegyik Felsőbb Én Fénysugarakat áraszt, melyek az alacsonyabb spirituális síkokat (atma, buddhikus és magasabb elme) jelentik, a személyiségünk pedig az egyetlen Fény, ami ezekből a sugarakból áramlik, úgy, mintha egy függönyön keresztül ragyogna egy házba.
A különböző tettek természete nagyban meghatározható azzal, ahogy azt a tettet beindító tudat azonosítja. A fekete mágia lényege az, hogy felhasználjuk a formák alsóbb világából származó erőt, amely a formák alsóbb világa felé irányul, a Felsőbb Én világából származó kontroll nélkül. A fehér mágia lényege pedig az, hogy a Felsőbb Én jelenlétét lehozzuk az alsóbb énbe és a Felsőbb Én világát lehozzuk, hogy ellenőrzése alatt tartsa az alsóbb én világát. Például a szexualitás valójában a mágia egy önmagában természetes, ösztönös és erőteljes formája. Amikor olyan tudatossággal végzik, amely az alsóbb, elkülönült Én formájával azonosul, akkor fekete mágiának számít. Amikor olyan tudatossággal végzik, amely aktívan a Felsőbb Énnel azonosul, az Egy jelenlétének tudatával, azzal a szándékkal, hogy mindehhez igazodjon, akkor fehér mágiává alakulhat. Ez ugyanígy vonatkozik bármilyen tevékenységre.

Itt olvasható egy hatásos eszköz, amely segít meggyógyítani az azonosulásokat és visszahozni őket a Felsőbb Énhez.

Behívhatjuk szavakkal - hangosan vagy magunkban - a valódi Énünkkel való azonosulást oly módon, hogy elmondjuk ezt (vagy egy hasonló) behívást, miközben a Lélekcsillag csakránkra fókuszálunk:

Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
(Önmagam, mint lélek által) meghatározott tervezés vagyok...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése