Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2017. november 19., vasárnap

"PB Csillagpor parancs" protokoll a fizikai fájdalom enyhítésére

2018. január 4., csütörtök


Elkészült a magyar feliratos manga is.
Forrás: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/pb-csillagpor-parancs.html

2017. november 7., kedd

Fizikai beavatkozás


Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2017/11/physical-intervention.html
Fordította: Rácz AnitaA Plejádiak szeretnének segíteni a krónikus fájdalomban szenvedő embereknek és kifejlesztettek egy protokollt, ami segíthet enyhíteni a fájdalmat. Ha krónikus fizikai fájdalmaid vannak, az alábbi mondatot megismételheted magadban háromszor:


"PB csillagpor parancs" (Command PB stardust)


Majd a Plejádiak a fejlett technológiájukat felhasználva hozzáférnek a központi idegrendszeredhez, hogy enyhítsenek a fájdalmadon. Ez az új protokoll még fejlesztés alatt van és korlátozott a hatékonysága, ezért a Plejádiak visszajelzést kérnek. Szeretettel várjuk azokat, akik használni fogják ezt a protokollt, hogy számoljanak be a hatásáról a blogomon a bejegyzés alatt lévő megjegyzés részben.

Nem mondhatok többet a dolgok állásáról, de a következő hónapok nagyon érdekesek lesznek.

Az alábbi meditációval segíthetsz a végső lökésben:

Részlet az alábbi bejegyzésből:
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/fizikai-beavatkozas.html

2017. november 19., vasárnap

Helyzetjelentés


Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2017/11/situation-update.html
Fordította: Rácz Anita


A krónikus fájdalom megszüntetésére szolgáló "PB Csillagpor parancs" protokoll kb. 80%-ban bizonyult hatékonynak. Az alábbi fő tényezők csökkentik a protokoll hatékonyságát: elfojtott bűntudat, elfojtott negatív érzelmek, a sötét erőkkel kötött előző életbeli szerződések és rendkívül összetett és/vagy nagyon rossz egészségi állapotok.

Fontos megérteni, hogy ez a protokoll az esetek legnagyobb részében nem gyógyítja meg a fájdalom okát, csak szabályozza a központi idegrendszert, hogy az csökkentse a fájdalom jelet. Azután a mérsékelt fájdalomjel csupán annak a jele, hogy valami gond van a fizikai testtel és orvosi ellátásra van szükség. Ez a protokoll NEM helyettesíti a hagyományos és/vagy alternatív gyógyászati beavatkozást.

A Fényerők azt kérték, hogy széles körben terjesszük ezt a protokollt, mivel megvan a képessége ahhoz, hogy drasztikusan csökkentse a szükségtelen szenvedést a bolygó felszínén.
A Fény győzelme!
Részlet az alábbi bejegyzésből:
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/11/helyzetjelentes.html
2016. június 17., péntek

A szerződéses rendszer vége


Untwine blogján 2015.december 11-én volt egy bejegyzés, amelyet most itt is közreadunk. A cikkben sok érdekes dolgot olvashatunk, ajánlom figyelmetekbe.

Eredeti bejegyzés: http://recreatingbalance1.blogspot.hu/2015/12/ending-contract-system.html
(Fordította: Rácz Anita)


Egy régebbi Cobra konferencián Cobra megosztott velünk egy szerződés visszavonást, amit itt most megosztok. Azt javasolta, hogy írjuk le ezt a szöveget, teljes szándékunkat tegyük hozzá, jelentsük ki hangosan és tartsuk magunknál a lapot amire leírtuk.Az "Én vagyok" nevében, aki "Én vagyok", az isteni lélek jelenlétében, aki "Én vagyok", a Fény minden felemelkedett lényének nevében, a Galaktikus Szövetség nevében, a Galaktikus Központ nevében, rendelkezem és parancsolom, hogy megszüntetem és semmisé teszem teljes múltam, jelenem és jövőm szerződéseit és megállapodásait, amelyek lényem részei és a sötétség erői között köttettek. Mindezen szerződések és megállapodások és azok minden következménye teljes mértékben eltöröltetnek a valóságomból. Szabad vagyok, egész lényem karmája töröltetik.
Szabad, szuverén fénylény vagyok, mostantól az örökkévalóságig.

Így legyen és így van.

A Fény nevében (aláírás)


Ajánlom mindenkinek, hogy tegye ezt meg, mivel ez egy nagyon erős pozitív elmozdulást teremt személyes szinten. Minél több ember teszi meg, annál kevesebb erejük lesz a sötét erőknek, hogy fenntartsák a Föld börtönt, és annál gyorsabban bekövetkezik az Esemény és a teljes felszabadulás.

A Fény győzelme!


Részlet az alábbi bejegyzésből:
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/a-szerzodeses-rendszer-vege.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése