Relaxációs zenék - mantrák

Relaxációs zenék - mantrák -

Védelmi-Gyógyító Technikák -

VÉDELMI-GYÓGYÍTÓ TECHNIKÁK - ISMERETTERJESZTŐ ÍRÁSOK

2017. november 14., kedd

Elválasztódás Meditáció Gaiaért

Meditáció Gaiaért és a Yaldabaoth/Plazma paraziták eltávolításáért - Elválasztódás meditáció2017. október 25., szerda


Ez a meditáció egyénileg és csoportban is végezhető. Ha egyedül végezzük, legjobb, ha 2 percig végezzük, reggel, ébredés után és közvetlenül elalvás előtt. A csoportos meditációt vasárnap magyar idő szerint 17:45-kor (téli időszámítás szerint 16:45-kor) fogjuk végezni a Heti Felemelkedés Meditáció előtt.

Hozd magad ellazult tudatállapotba. Kapcsolódj az Én Vagyok jelenlétedhez.


1. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy felgyorsítsd azt a folyamatot, hogy elválasztod Gaiat a Yaldabaothtól és a két féregszerű plazma parazitától minden idő/tér dimenzióban és síkon.

2. Jeleníts meg gondolatban két arany kört nyolcas alakban a földön magad előtt.

3. A hozzád közelebb eső arany kör közepén jelenítsd meg gondolatban magad előtt a "Gaia" szót gyönyörű virágokból kiírva, melyek a kör talajából nőnek ki.

4. Gaia körével szemben gondolatban jelenítsd meg a másik arany kört Yaldabaothtal és a két féregszerű plazma parazitával a földön.

5. Töltsd meg mindegyik kört a lények esszenciájával, érezd, hogy a földön előtted helyezkednek el. A körök érintsék meg, de ne fedjék egymást.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a két kör érintkezési pontjából kiindulva egy ragyogó neonkék fény áramlik a Yaldabaoth és a két féregszerű plazma parazita körül az óramutató járásával megegyező irányban a talajon, míg a ragyogó kék fény be nem tölti az egész kör vonalát.

7. Hagyd, hogy a két kör érintkezési pontjából ez a neonkék fény tovább áramoljon a talajon a bal oldali körön, Gaia körül, az óramutató járásával ellentétes irányban, majd vissza oda, ahol a két kör érinti egymást, egy nyolcast formálva. Hagyd, hogy ez a ragyogó neonkék fény körbeáramoljon a nyolcas alakzaton 2 percig.

8. Ahogy a fény egyre áramlik, érezd, Gaiat, Yaldabaothot, a két féregszerű plazma parazitát és a ragyogó kék fényt, a talajhoz rögzülve.

9. Most lásd, ahogy Mihály Arkangyal ragyogó kék fénysugara elvágja a kötelékeket és szétválasztja a két kört, megszabadítva Gaiat a Yaldabaothtól és a plazma parazitáktól.

10. Mondj köszönetet minden leckéért, amit megtanultál és minden lénynek, akik segítettek Gaia felszabadításában.

Az egész meditáció kb. 4 percig tart. Íme néhány kulcsfontosságú dolog, ami még hatékonyabbá teszi a meditációt:


1) Tartsuk a meditáció minden elemét (Gaiat, Yaladabaothot/parazitákat és a kék fényt) a talajon.
2) Tartsunk fenn egy egészséges neonkék fényt a nyolcas alakzat körül.A Fény győzelme!

Forrás és bővebb információ:
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/10/meditacio-gaiaert-es-yaldabaothplazma.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése